EMMY'S PLACE
BACK TO THE SKY-LINE
Twee puppies

Met de laatste twee pups wezen wandelen afgelopen weekeinde. Eindelijk mooi weer, dus lekker  even naar het park gegaan met de pups. Ze lagen volop te kroelen met elkaar en met Sky, dat blijft toch een mooi gezicht. Ook de kinderen hadden het prima naar hun zin, heerlijk relaxed was het.

De afgelopen periode overziend was het vooral vanaf vier weken toch wel erg druk. Vanaf toen is er ook niet zo veel meer gebeurt op de website....

Alle pups hadden met 8 1\2 week een baas gevonden, dat liep eigenlijk prima. De laatste twee reuen die nog over waren na acht weken waren binnen een halve week weg, en hebben prima baasjes gevonden. Een ging er naar Belgie en de ander ging gelijk naar het bejaardentehuis. Daar gaat die verder als knuffelhond door het leven. Daar had die ook echt zo een koppie voor. Een teefje zou vanwege familieomstandigheden eerst tot eind mei bij ons blijven, maar werd vanwege die familieomstandigheden later toch definitief afgezegd. Deze teef zit nu nog bij ons. Het vreemde is dat er voor teefjes in eerste instantie volop gebeld werdt, we hebben zelfs tot zesmaal toe af moeten zeggen,  en nu hoor je even niets. Terwijl dit toch een hele mooie zware teef is. Het is Aurora, en hoewel ze in eerste instantie niet de zwaarste uit het nest was, is ze dat wel geworden. Ze heeft een aanzienlijk zwaardere bouw dan de pup die we zelf houden, en we hebben zelfs nog even in twijfel gestaan.....Maar het koppie van onze eigen hond kan je zo lief aankijken dat we toch maar besloten hebben om haar te houden. Dus als er nog mensen zijn die een goed nest weten voor een goede pup, dan horen we dat graag. Niet dat die ons al in de weg zit, maar het is voor de pup ook beter om zo snel mogelijk een nieuw thuis te hebben.

Verder willen we de puppiekopers bedanken voor de leuke reactie's die we al hebben ontvangen. Blijf vooral ook foto's sturen, we vinden het harstikke leuk om te zien hoe ze uitgroeien.

 

Reacties

Henny Boelens op 21-05-2012 20:42

fantatische honden mooie foto`s ook en als je nog een mooie reu een warm plekje gunt denk dan even aan mij

groetjes henny