EMMY'S PLACE
BACK TO THE SKY-LINE
Dekking van Sky

Onze hond Sky is op 21 december gedekt door Faro, een mooie reu uit Belgie. En nu maar afwachten en hopen dat Sky zwanger is van een mooi nest jongen...

 

Om een goede reu te vinden, had heel wat voeten in de aarde. Na een eerste zoektocht door de Nederlandse, Duitse, en Belgische hondenclubs bleven er voor ons een drietal honden over. Nadat we van deze drie honden proefkruisingen op papier hadden laten maken door Wilma Kroon, die we daarvoor bedanken, bleek dat uiteindelijk Faro de meeste kans op mooie en gezonde jongen had. Ook het mooie nest wat Faro met de moeder van Sky, Bieke van de Gardian Angel, heeft gehad, heeft ons laten kiezen voor Faro.

 

En eindelijk is het dan ook gelukt. Nadat we eerst twee keer op en neer zijn gereden naar Belgie, waar het echter niet lukte, ondanks dat de honden gewillig waren. Zijn we op de derde dag naar de dekmeester gegaan. Een uitkomst dat zo een man er is! Binnen een half uur was het gepiept. Twee dagen later zijn we nog een keer geweest, zodat  de meest gunstige periode was "afgedekt". En nu maar hopen dat de hond zwanger is.

Voor het nest wat Faro met Bieke, de moeder van Sky, heeft gehad kan je kijken op http://www.farovanhetwallenhof.be/nesten(a).htm Een hele mooie combinatie, met een heel mooi nest.